ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να υποβάλλουν τις απόψεις τους αφού προηγουμένως εγγραφούν. Η εγγραφή γίνεται ως εξής:

1. επιλογή ΕΙΣΟΔΟΣ (πάνω δεξιά, κάτω από τη φωτογραφία)

2. επιλογή ΕΓΓΡΑΦΗ (κάτω από το πλαίσιο εισόδου)

3. σημειώνετε το ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ (όπως αυτό αναγράφεται στη διεύθυνση του υπηρεσιακού σας email)

4. σημειώνετε τη διεύθυνση του υπηρεσιακού σας email (π.χ. example@culture.gr)

5. γίνεται αυτόματη αποστολή στο υπηρεσιακό σας email του κωδικού πρόσβασης στην ψηφιακή πλατφόρμα.

6. Συμπληρώνετε το ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ και το ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ που σας έχει σταλεί.

7. Επιλέγετε τη θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει (πάνω μενού επιλογών).

8. Στο τέλος του εισηγητικού κειμένου του Διοικητικού Συμβουλίου υπάρχει πεδίο εισαγωγής κειμένου. Μόλις ολοκληρώσετε τη συγγραφή του κειμένου κι επιθυμείτε τη δημοσίευση επιλέγετε SUBMIT.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του κωδικού-συνθηματικό πρόσβασης με άλλον της προτίμησής σας. Στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου σημειώνεται το όνομά σας. Αφήνετε τον κέρσορα (cursor) πάνω σε αυτό το σημείο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΙΚ. Τότε ανοίγουν οι επιλογές ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ και ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ. Στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ορίζετε τον νέο κωδικό πρόσβασης καθώς και άλλες επιλογές της προτίμησής σας (όνομα, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Η μορφοποίηση κείμενου γίνεται με κώδικα html και όχι απλά κουμπιά επιλογών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης απεριόριστων σχολίων σε κάθε θεματική.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4: Στην περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν διαθέτει διεύθυνση υπηρεσιακού email κι επιθυμεί να καταθέσει τις προτάσεις του, έχει τη δυνατότητα να τις στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΕΑ (archaeol@otenet.gr) για να της αναρτήσει ο διαχειριστής με το όνομα του συναδέλφου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5: Οι απόψεις και οι προτάσεις κατατίθενται μόνο από τα μέλη του ΣΕΑ. Σε περίπτωση που κάποια ανάρτηση περιέχει υβριστικό σχόλιο ή προσωπική επίθεση σε άλλο συνάδελφο, τότε ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει το συγκεκριμένο σχόλιο.

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μπορείτε να αποταθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pvosnidis@culture.gr